Allround medewerker bediening PT/FT

De functie
Jij zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niks ontbreekt tijdens hun bezoek. Jij informeert en adviseert de gasten over het menu en de uitgebreide wijnkaart. Naast dat jij alles onder controle hebt, weet je alles van bediening op het hoogste niveau. Als geen ander weet jij het overzicht te behouden en zorg je, op een gepaste manier, voor persoonlijke service. Jij gaat altijd voor kwaliteit met een glimlach. Het is jouw doel en passie om het onze gasten elke dag naar hun zin te maken!

Het profiel

 • Je straalt enthousiasme uit, jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.
 • Gastvrij, proactief en energiek zijn woorden die jou omschrijven. Daarnaast ben jij gemotiveerd om hard te werken.
 • Gastvrijheid en persoonlijke service staan bij jou op nummer één.
 • Je spreekt Nederlands en kan je redden in het Engels.

Geen ervaring in de horeca? Geen probleem! Zolang jij gemotiveerd en gedreven bent om te leren nemen wij graag de tijd om van jou een echte horecatopper te maken. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op!

MAIL ONS

Bakker Part-time

Hey bakker! Weet jij de lekkerste broden te maken? Jij bakt zelf de broden en bedenkt recepten om nog meer nieuwe broodsoorten te bakken. Als bakker werk jij in een hecht team waarin ruimte is voor jouw creaties. Jij zorgt dat de gasten kunnen genieten van een lekkere lunch en een mooie beleving bij Wils Bakery. Good to know: Uren zijn bespreekbaar en de werkdagen liggen tussen dinsdag en zondag en zijn flexibel in te delen.

Jouw werkplek
In Wils Bakery Café combineren we het ambacht van een bakkerij met de gezelligheid van een Franse bistro. Op de menukaart vind je herkenbare gerechten, bereid met hetzelfde vakmanschap als in restaurant Wils.

Het profiel

 • Jij bent een teamplayer
 • Jij bent enthousiast over het bakkersvak met affectie voor patisserie
 • Kwaliteit staat op nummer 1
 • Woonachtig in Amsterdam
 • Tussen de 24 en 32 uur beschikbaar
 • Je spreekt Nederlands en Engels

MAIL ONS

Chef de Partie

Hey chef de partie! Jij zorgt dat de gasten kunnen genieten van een lekkere lunch of diner geeft ze een mooie beleving bij Wils Bakery Cafe. Good to know: Uren zijn bespreekbaar en de werkdagen liggen tussen dinsdag en zondag en zijn flexibel in te delen.

Jouw werkplek
Welkom bij WILS Bakery Cafe, de perfecte plek voor liefhebbers van bakkerijproducten en gezelligheid! Ons café opent om 12:00 uur, waar gasten kunnen genieten van heerlijke lunchgerechten, dineropties en ontspannen met een drankje op ons terras. We verwelkomen zowel zakelijke gasten als vrijetijdsgenoten. We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Kom langs en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben!

Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor de koude/warme kant en desserts. Je bent continu scherp op de kwaliteit van onze producten en trends op foodgebied volg jij actief. Simpelweg omdat je passie hebt voor het vak en de trends wilt toepassen in jouw manier van koken.

Op deze locatie kun je jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. Elke dag daag jij jezelf uit om de gasten variatie te bieden. Samen met het team verras je iedere dag jouw gasten met creativiteit, oog voor detail en kennis van verschillende keukens.

Het profiel

 • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en wilt graag werken in een high end restaurant;
 • Je voelt je helemaal op je plek in een open keuken;
 • Je hebt 1 jaar ervaring als chef de partie in gerenommeerde restaurants;
 • Je hebt kennis van de HACCP-regelgeving en bent bekend met de laatste foodtrends;
 • Je vindt het leuk online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering,
 • Warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP te volgen in onze Vermaat academy;

MAIL ONS

CONTACT

Wils Bakery Café
Stadionplein 24 - begane grond
1076 CM Amsterdam

020 236 6521
hello@wilsbakerycafe.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden.

OPENINGSTIJDEN

Lunch
Dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur

Diner
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur

BIB Gourmand